Opruimwandeling Almeerderhout

Impressie van de allereerste opruimwandeling die ik samen met Staatsbosbeheer op 16 november organiseerde. Met dank aan boswachter Rob Koetsier en alle deelnemers.
Veel plezier!
2 ideeĆ«n over “Opruimwandeling Almeerderhout
  1. ivonne (www.myfootprints.nl)

    Ik las je bericht op Twitter, goed bezig! Zelf ben ik zwerf afval pakker bij de gemeente en sinds kort organiseer ik ook af en toe een wandeling waarbij we afval rapen (en die ik dan weer inlever bij mijn gemeente). Helaas is het hard nodig maar we doen het met liefde.

    • Ook goed bezig Ivonne! Ja, helaas is het nodig maar het is ook fijn om een verschil met zo iets ‘simpels’ te kunnen maken! Ga zo door! šŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*